Θέαμα Cirque du Soleil

iliosphoto

Θέατρο του Ήλιου

Λόγω τις δύσκολης κατάστασης που βιώνουμε το Cirque du Soleil δημιούργησε τρία ειδικά μονταρισμένα βίντεο με αποσπάσματα από τις ιστορικές του παραστάσεις που δεν πρέπει να χάσετε. Ένα θέαμα για μεγάλους και μικρούς.

Το Θέατρο του Ήλιου το μεγαλύτερο σύγχρονο θέατρο από τον Καναδά προσφέρει εδώ και χρόνια συναρπαστικές σκηνικές εμπειρίες που αψηφούν τους νόμους της βαρύτητας και έχουν ιδιαίτερη καλλιτεχνική ποιότητα.Με στόχο του «να κινητοποιήσει τη φαντασία, να διεγείρει τις αισθήσεις και ν’ αφυπνίσει τα συναισθήματα των ανθρώπων» με ανυπέρβλητα θεάματα που «πλέκουν το εγκώμιο της ανθρωπότητας και των επιτευγμάτων της», δομεί συνεχώς προσεκτικά σχεδιασμένες παραστάσεις – εμπειρίες υψηλής αξίας, αληθινές γιορτές των αισθήσεων. Εκπληκτικά θεάματα απαράμιλλης ομορφιάς και χάρης που διαμορφώνουν αισθητικές αντιλήψεις, κατακτώντας την καρδιά και το μυαλό, το θυμικό αλλά και τη λογική των ανθρώπων.

Το Θέατρο του Ήλιου έχει μια μοναδική στα διεθνή χρονικά καλλιτεχνική φυσιογνωμία που ενσαρκώνει , την αρμονική συνύπαρξη της υψηλής αισθητικής και της αδιαμφισβήτητης ποιότητας με την υπερβατική απόλαυση και τη μαζική διασκέδαση.

5.000 εργαζόμενοι από 50 χώρες, σε 100 διαφορετικά επαγγελματικά αντικείμενα, 1.300 καλλιτέχνες υψηλότατου επιπέδου, δεκάδες σχολές και εργαστήρια, τεράστια υλικοτεχνική υποδομή, 12 μόνιμες έδρες-χώροι παρουσίασης, 27 διαφορετικές παραστάσεις σε παγκόσμιες περιοδείες, δεκάδες κορυφαίες διακρίσεις και βραβεία (Emmy, Drama Desk, Felix, Ace, Bambi, Gemeaux κτλ), ξεχωριστές εμφανίσεις στους σημαντικότερους θεσμούς όπως τα βραβεία Όσκαρ, το Φεστιβάλ των Καννών, η Eurovision, το Super Bowl, κατάρριπτα ρεκόρ σε πωλήσεις άλμπουμ με τα σάουντρακ των παραστάσεων, σημαντικότατο φιλανθρωπικό έργο και συνεχής ενεργή συμμετοχή και οικονομική στήριξη για την προστασία του περιβάλλοντος, 15 εκατομμύρια θεατές ετησίως, συνολικά 120.000.000 θεατές σε 300 πόλεις 40 χωρών σε όλες τις ηπείρους, καθιστούν το Θέατρο αυτό μοναδικό.

Για να δείτε 60 λεπτά με μοναδικά αποσπάσματα από τις παραστάσεις:

KURIOS – Cabinet of Curiosities, ‘’O’’, και LUZIA πατήστε εδώ

Για να δείτε 60 λεπτά με μοναδικά αποσπάσματα από τις παραστάσεις:

Amaluna, Bazzar και Volta πατήστε εδώ

Για να δείτε 60 λεπτά με μοναδικά αποσπάσματα από τις παραστάσεις:

Alegría, Kooza και KÀ πατήστε εδώ