Η Σύλβια Αναϊς Δημητρίου είναι Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, πτυχιούχος του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης (ΑΤΕΙΘ).

Ασκεί το επάγγελμα του Διαιτολόγου από το 2008 και είναι μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Διαιτολόγων-Διατροφολόγων Ελλάδος.

Έχει παρακολουθήσει πλήθος συνεδρίων στην Ελλάδα καθώς και στο εξωτερικό, σχετικά με τη νοσογόνο παχυσαρκία, την παιδική παχυσαρκία και τις νέες μεθόδους και προοπτικές αντιμετώπισής της, το μεταβολικό σύνδρομο και τις διατροφικές διαταραχές των ατόμων σε κάθε κατηγορία.

Έχει κληθεί ως ομιλήτρια για θέματα Διατροφής, ενώ επίσης έχει αρθρογραφήσει σε site  και περιοδικά στο κομμάτι Υγείας και Διατροφής.

  • Η πρακτική της εξάσκηση πραγματοποιήθηκε στο Νοσοκομείο ΚΑΤ, στο τμήμα Διαιτολογίας-Διατροφολογίας.
  • Από το 2011 διατηρεί το προσωπικό της γραφείο στην περιοχή των Μελισσίων.
  • Το 2012 συνεργάστηκε με την αλυσίδα γυμναστηρίων Curves της Ελλάδος, για τη δημιουργία του online προγράμματος διατροφής Curves Complete.
  • Το 2013 δραστηριοποιήθηκε στη διεξαγωγή εβδομαδιαίων ομαδικών συνεδριών με θεματολογία : “ Αγαπώ το σώμα μου ; ”  σε συνεργασία με εξειδικευμένη ψυχολόγο, ώστε το κάθε άτομο να εκφράσει σκέψεις και συναισθήματα σε σχέση με το σώμα του.
  • Στην πορεία, συνεργάστηκε με την Ακαδημία Stam the Showman Academy, για τη δημιουργία προγραμμάτων διατροφής σε αθλητές πάλης όσον αφορά την προετοιμασία αγώνων τους.
  • Ακολούθησε η συνεργασία της με κάποιες ακαδημίες ποδοσφαίρου στην ομάδα του Ολυμπιακού, σε παιδιά ηλικίας  4 έως 17 ετών, με κύριο στόχο την ενημέρωση των αθλητών όσον αφορά την υγιεινή διατροφή αλλά και τη μέγιστη απόδοσή τους στον αθλητισμό.
  • Το 2014 έθεσε σε λειτουργία το δεύτερο προσωπικό της γραφείο στην περιοχή του Λουτρακίου.
Δημητρίου Σύλβια Αναΐς
Πεντέλης 120
Μαρούσι Αττική 15126
Ελλάδα
Τηλ: 2130050045
Κατ: Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Email: dimitriou.sylvia@gmail.com
Url: http://www.mynutritionist.gr/
Κύλιση προς τα επάνω

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.