Μια αλυσίδα με οχτώ fashion salons σε ολόκληρη την Αττική έχει καταφέρει να αλλάξει το σκηνικό στον χώρο της κομμωτικής τέχνης. Τα gino hairandmore, με επικεφαλή τον αεικίνητο και πρωτοποριακό Gino Boura, έχουν αλλάξει τα δεδομένα της μόδας και της περιποίησης των μαλλιών.

Στα fashion salons του Gino οι έμπειροι συνεργάτες του, θα σας περιμένουν για να ικανοποιήσουν και την παραμικρή επιθυμία σας. Οι υπηρεσίες που σας παρέχουν ανταποκρίνονται τόσο στις καθημερινές σας ανάγκες όσο και στο πνεύμα σεβασμού προς το κάθε άτομο ξεχωριστά, την φύση και την προσωπικότητά του. Κούρεμα, χτένισμα, βαφή, μακιγιάζ, μανικιούρ, πεντικιούρ, οτιδήποτε και αν επιλέξετε, θα σας ικανοποιήσει πλήρως.

Σε κάθε fashion salon gino hairandmore, λειτουργούν ξεχωριστά τμήματα για άνδρες και παιδιά. Σε ένα high-tech περιβάλλον, μοντέρνας αισθητικής, αφεθείτε στα χέρια των έμπειρων συνεργατών του Gino, απολαύστε την άψογη εξυπηρέτηση, το φιλικό κλίμα και τις μοναδικές υπηρεσίες που σας προσφέρουν και αναδείξτε τον όμορφο εαυτό που κρύβεται μέσα σαs.

Gino Hair & More
Περικλέους 8-10,
Μαρούσι, 15122
Ελλάδα
Τηλ: 2108055920
Κατ: Fashion salons , Κομμωτήρια & Κουρεία
Url: http://www.gino.gr
Κύλιση προς τα επάνω

Σύνδεση

Εγγραφή

Επαναφορά κωδικού

Πληκτρολογήστε το ψευδώνυμο ή την ηλ. διεύθυνσή σας και θα σας αποσταλεί σύνδεσμος να δημιουργήσετε νέο συνθηματικό.