Στον αριθμό 40 της οδού Εθνικής Αντιστάσεως στο Χαλάνδρι, το House of Wine, η μεγαλύτερη ηλεκτρονική κάβα Οίνου και Ποτών στην Ελλάδα, δημιούργησε την μεγαλύτερη “φυσική” κάβα στην χώρα μας, παντρεύοντας τα καλύτερα και των δύο “κόσμων” και φέρνοντας μια νέα αντίληψη στην πώληση και απόλαυση του κρασιού και των ποτών.

Στόχος μας ήταν η απόλαυση του κρασιού να ξεκινά από τη στιγμή της πώλησης. Στο House of Wine η διαδικασία της πώλησης γίνεται απόλαυση, αφού ξεκινά με την δοκιμή 6-8 κρασιών την εβδομάδα, εντελώς δωρεάν! Νέα κρασιά ή ποτά, βραβευμένα κρασιά σε διεθνείς διαγωνισμούς, κρασιά που συζητήθηκαν, βρίσκονται στη διάθεσή σας για να δοκιμάσετε πριν αγοράσετε! Γι’ αυτό και ένα πλήρες prive wine bar με μια τεράστια μπάρα 20 θέσεων κυριαρχεί στο χώρο… Ένα χώρο φωτεινόχαρούμενο, που σπάει τα πρότυπα της σκοτεινής κάβας των περασμένων αιώνων. Στο House of Wine ο ήλιος και το φως δεν “δύουν” ποτέ αφού δεν επηρεάζουν τα κρασιά! Αυτά αναπαύονται σε ιδανικές συνθήκες θερμοκρασίας, φωτισμού και υγρασίας, τα μεν κρασιά παλαίωσης και τα Fine Wines στον ειδικό εσωτερικό κλιματιζόμενο “πύργο” του ισογείου, τα δε υπόλοιπα στα κελάρια του υπογείου.

Εντούτοις, η επιλογή των κρασιών είναι τεράστια, μεγαλύτερη και ευκολότερη από οποιαδήποτε συνηθισμένη κάβα, χάρη στα 3 ηλεκτρονικά tablets μέσω των οποίων, με την βοήθεια των εξειδικευμένων συνεργατών μας, ο πελάτης μπορεί να. περιηγηθεί στις περισσότερες από 1100 ετικέτες κρασιών ελληνικών και ξένων και να ψάξει εύκολα το κρασί που επιθυμεί βάσει φίλτρων αναζήτησης που περιλαμβάνουν τον παραγωγό, τη χρονιά, την προέλευση, το χρώμα και πολλά ακόμα χαρακτηριστικά των προϊόντων που αναζητούνται, πράγμα αδύνατον στις κλασσικές κάβες. Για το κάθε προϊόν η πληροφόρηση είναι εκτενέστατη, και περιλαμβάνει πλήρη περιγραφή, περιγραφή. παραγωγού, σύνθεση, συνθήκες οινοποίησης, ποικιλίες, χαρακτηριστικά, βραβεία διαγωνισμών, ταίριασμα με φαγητά. Η επιλογή των κρασιών είναι “παιγνίδι” -ουσιαστικά και μεταφορικά- στο House of Wine, είτε στο ηλεκτρονικό είτε στο φυσικό του κατάστημα!

Ότι έχει σχέση με το κρασί και τα ποτά θα το βρείτε στο House of Wine: Εκτός από τις 1100+ ετικέτες κρασιώναπό την Ελλάδα και όλο τον κόσμο, στο House of Wine θα βρείτε επίσης παλιές σοδειές, 65+ επιδόρπια / γλυκάκρασιά, 100+ αφρώδη κρασιά από όλο τον κόσμο και εκλεκτές Σαμπάνιες, 120+ ετικέτες μπύρας, 160 εκλεκτά ουίσκι, blends, malts, bourbon, σπάνιες και συλλεκτικές εκδόσεις, όλα τα ποτά, 50+ βότκες, 50+ ρούμια, 70+ κονιάκ και brandyτζιντεκίλεςγκράπες, εξαιρετικά έτοιμα κοκτέιλς και όλα τα συστατικά τους, αλλά και ούζατσίπουραρακή, όπως και εκλεκτές συλλογές. Παράλληλα, όλα τα αξεσουάρ του κρασιού και των ποτών είναι εκεί: 50+ ποτήριακαράφες, ανοιχτήρια, σαμπανιέρες, συσκευές αερισμού κρασιών, πώματα – drop Stops, Ice Bag – παγοκύστες, συστήματα αποθήκευσης φιαλών. Επίσης βιβλία για το κρασί αλλά και…καλλυντικάφτιαγμένα από κρασί και σταφύλια!

Τα συνοδευτικά των κρασιών και των ποτών αλλά και τα προϊόντα Gourmet συμπληρώνουν την οινική απόλαυση: Παλαιωμένα ξίδιαμουστάρδεςμπαχαρικάβότανα, σάλτσες, σοκολάτες, αλλά και καφέτσάι

Στο House of Wine θα βρείτε τη μεγαλύτερη συλλογή δώρων: Δώρα εταιρικά, προσωπικά, δώρα για να τα στείλετε ή να τα πάρετε μαζί σας! Δώρα premium, δώρα για κάθε βαλάντιο. Μπορείτε επίσης να διαλέξτε τη συσκευασία, τα είδη που θα περιέχει το δώρο σας, το στολισμό, και να δημιουργήσετε το δικό σαςπροσωπικό και μοναδικό δώρο!

Τέλος, σε εμάς θα βρείτε το εξειδικευμένο προσωπικό, τους δικούς μας αλλά και δικούς σας συνεργάτες, σε ένα ζεστό, φωτεινό, χαρούμενο και φιλικό χώρο, που με το χαμόγελο θα σας βοηθήσουν να κάνετε την επιλογή σας, είτε είστε “ειδικοί” στο κρασί είτε βλέπετε φιάλη πρώτη φορά στη ζωή σας!

Στο House of Wine, η απόλαυση του κρασιού ξεκινά με την αγορά του! Ή με την απλή επίσκεψή σας σε αυτό…

House of Wine
Εθνικής Αντιστάσεως 40
Χαλάνδρι 152 32,
Ελλάδα
Τηλ: 210-6773315
Κατ: Κάβα
Email:
Url: http://www.houseofwine.gr
Κύλιση προς τα επάνω

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.