Στόχος του EasyDiet είναι να πετύχετε την επιθυμητή απώλεια βάρους αλλά ταυτόχρονα να εκπαιδεύεστε ώστε να τρώτε κάθε μέρα υγιεινά, όπως σας ταιριάζει στις προτιμήσεις σας, με οικεία φαγητά και δικές σας συνταγές, που σας αρέσουν. Αν όμως θέλετε να εμπλουτίσετε το «μαγειρικό σας ρεπερτόριο» στο site www.easydiet.gr θα βρείτε και τις δικές μας, ιδιαίτερες προτάσεις μαγειρικής. Βασισμένο στα πρότυπα της‘Μεσογειακής Διατροφής’ το διαιτολόγιο συστήνει παραδοσιακές γεύσεις αλλά και νέες προτάσεις.

Λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες του οργανισμού σας και τις πιο επίκαιρες εξελίξεις σε θέματα διατροφής, το EasyDiet σας ετοιμάζει ένα εξατομικευμένο διαιτολόγιο, το οποίο σας εφοδιάζει με την απαραίτητη ενέργεια, θρεπτικά συστατικά (βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία κ.α.) αντιοξειδωτικές ουσίες και άλλα βιοενεργά στοιχεία.

Οι διαιτητικές προτάσεις είναι προσαρμοσμένες στο σημερινό τρόπο ζωής, με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά (π.χ. συχνά πλέον τρώμε το κύριο γεύμα μας αργά, παραλείπουμε κάποιο γεύμα, κ.α.),αλλά κυρίως στην προσωπική σας καθημερινότητα.

Βασικό πλεονέκτημα των προτάσεων EasyDiet είναι ότι όλα τα μέλη της οικογένειας μπορούν να φάνε από την ίδια κατσαρόλα. Δεν θα χρειάζεται να ετοιμάζετε χωριστά γεύματα για εσάς που κάνετε δίαιτα. Επιπλέον το διαιτολόγιο σας θα είναι βασισμένο στα υλικά που σας αρέσουν και αποφεύγει όσα δεν αγαπάτε πολύ. Επιτρέπονται όλα τα φαγητά και στις σωστές ποσότητες, γιατί …απαγορευμένο τρόφιμο δεν υπάρχει. Δεν θα χρειάζεστε ζυγαριά, μια που οι προτεινόμενες μερίδες της δίαιτας υπολογίζονται εύκολα με οικιακά σκεύη (π.χ. 2 φλυτζάνια μακαρόνια με μια κουταλιά της σούπας τυρί τριμμένο).

Επιπλέον διατηρείτε την κοινωνικότητά σας (έξοδοι, βόλτες, εκδρομές κ.α.), γιατί το διαιτολόγιο προσαρμόζεται στον τρόπο ζωής σας. Με λίγα λόγια… χάνετε βάρος χωρίς να πρέπει να επιβαρύνετε την καθημερινότητα σας, με ένα ισορροπημένο διαιτολόγιο, το οποίο περιέχει μεγάλη ποικιλία και λογικές ποσότητες τροφίμων.

Κανέλλου Αναστασία | EasyDiet.gr
Χατζηαντωνίου 13
Μαρούσι Αττική 15124
Ελλάδα
Τηλ: 2108023755
Κατ: Διατροφολόγος
Email: akanellou@easydiet.gr
Url: http://www.easydiet.gr/
Κύλιση προς τα επάνω

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.