Ρure Light σημαίνει καθαρό φώς ..Το καθαρό φώς της ψυχής μας όταν ο νους μας, το πνεύμα μας και το σώμα μας είναι σε ισορροπία.Μέσα από τις ολιστικές και ενεργειακές θεραπειές μπορούμε να αφυπνίσουμε τις αληθινές μας δυνατότητες να αναγνωρίσουμε το μεγαλείο του εαυτού μας και να δημιουργήσουμε την πραγματικότητα που επιθυμούμε.
ΜΑΡΙΑ ΜΕΛΙΣΣΙΩΤΗ
Η Μελισσιώτη Μαρία γεννήθηκε στην Αθήνα στις 12.02.1981
Είναι ολιστική -ενεργειακή θεραπεύτρια και εκπαιδευόμενη σύμβουλος ψυχικής υγείας(3ετές φοίτηση στο Athens Synthesis Center στην συμβουλευτική)
Έχει εκπαιδευτεί στην αρωματοθεραπεία , το λεμφικό θεραπευτικό μασάζ ,την κρυσταλλοθεραπεία καθώς και την τεχνική του Rejuvance
Είναι δασκάλα της θεραπευτικής μεθόδου Usui Reiki και δίνει σεμινάρια 1ου , 2ου βαθμού καθώς και εκπαίδευση Masters.
Η 12χρονη πορεία της στο Reiki την ώθησε στο να πραγματοποιεί ανοιχτές ομιλίες σχετικά με τις δυνατότητες του Reiki στην καθημερινή μας ζωή θέλοντας να γνωρίσει ο κόσμος μια τεχνική που άλλαξε θεαματικά και την δική της πορεία!
Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σύνδεσης με τον ανώτερο εαυτό και τριετές κύκλο αγγελικής θεραπευτικής. Έτσι και αλλιώς όλα άλλαξαν στην ζωή της από ένα βιβλίο της Doreen Virtue “θεραπεία με την βοήθεια των αγγέλων” που διάβασε όταν ήταν μικρή.Είναι πιστοποιημένη δασκάλα Angelic Reiki Master και Karuna Reiki Master
Αντιμετωπίζοντας τον άνθρωπο ώς ολότητα (σώμα -νους -πνεύμα) πραγματοποιεί συνεδρίες αυτογνωσίας μέσα από την συμβουλευτική , το Aura Soma και την βιοενεργειακή ζωγραφική.
Ενώνοντας τις γνώσεις της από κάθε κλάδο εφαρμόζει την προσωπική της τεχνική βιοενεργειακού μασάζ.
Η επιθυμία της στο να δίνει στους ανθρώπους που έρχονται κοντά της υγιεινές και πρακτικές λύσεις την ώθησε στο να φτιάχνει με πολύ μεράκι ενεργειακά και φυσικά προιόντα όπως σπρέυ θετικής ενέργειας χώρου και θεραπευτικά λάδια.
Επειδή πιστεύει ότι ένα μέρος της ενέργειας είναι σημαντικό να δίνεται απλόχερα σε συνδιασμό με την αγάπη της για τα ζώα προσφέρει εθελοντικό ρέικι σε ζώα που το έχουν ανάγκη είτε από κοντά είτε εξ αποστάσεως.
Πιστεύει σε μια εποχή αλληλεγγύης , στην θετική στάση και σκέψη , σέβεται κάθε μονοπάτι είτε δικό της είτε άλλων γιατί έτσι δίνεται η δυνατότητα στους ανθρώπους να μπορέσουν να κατευθυνθούν και να διαλέξουν ελεύθερα. Ο δρόμος και οδηγός της είναι η αγάπη και το φως

ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ 
O Ραπτόπουλος Γεώργιος-Μιχαήλ γεννήθηκε στην Αθήνα στις 27.06.1982.Το 2000 αποφοίτησε από το ΙΕΚ Αργυροχρυσοχοΐας Κορυδαλλού. Επαγγελματικά εργάστηκε τα επόμενα χρόνια στην κατασκευή αλλά και στην πώληση κοσμημάτων. Η ανάγκη του για εσωτερική ενδοσκόπηση τον ωθεί να συμμετέχει σε ατομικές και ομαδικές συνεδρίες σεμινάρια αυτογνωσίας και ημερίδες διαλογισμών απέχοντας μεγάλο χρονικό διάστημα από το χώρο του κοσμήματος.
Γίνεται σύμβουλος στο χρωματικό σύστημα αυτογνωσίας Aura Soma.
Είναι δάσκαλος των θεραπευτικών συστημάτων Angelic Reiki , Usui Reiki , Shamballa Reiki.Πραγματοποιεί διαλογισμούς ,συνεδρίες θεραπευτικής μόξας και σεμινάρια κατασκευής οργονιτών.
Ενώνοντας τις ευαίσθητες καλλιτεχνικές του χορδές με τις γνώσεις Αργυροχρυσοχοίας δημιουργεί την δική του σειρά ενεργειακών κοσμημάτων Ge.mi.el creations.
Με πολύ αγάπη μοναδικός στο χώρο φτιάχνει Αρχαγγελικές Σφραγίδες μενταγιόν και χώρου.

 

Pure Light | Μαρία Μελισσίωτη
Ρήγα Φεραίου 19
Μαρούσι, 15122
Ελλάδα
Τηλ: 2106126827
Κατ: Ολιστικές θεραπείες, αρωματοθεραπεύτρια, μασάζ χαλαρωτικό, λεμφικό, βιοενεργειακό, ενεργειακές θεραπείες.
Email: maria.therapies@gmail.com
Url: https://www.facebook.com/Pure-Light-373496856061848/
Κύλιση προς τα επάνω

Σύνδεση

Εγγραφή

Επαναφορά κωδικού

Πληκτρολογήστε το ψευδώνυμο ή την ηλ. διεύθυνσή σας και θα σας αποσταλεί σύνδεσμος να δημιουργήσετε νέο συνθηματικό.