Ο Θαλής Παναγιώτου,γεννήθηκε στην Αθήνα, σπούδασε Διατροφή και Διαιτολογία ενώ κατέχει τον τίτλο του Nutrition Specialist. Mε σπουδές και στον τομέα της Φυσικής Αγωγής ο Θαλής Παναγιώτου έχει ειδικότητα στο Personal Training και τις καρδιοαγγειακές παθήσεις.

Το 2004 έκανε την πρακτική του εξάσκηση στον τομέα της Κλινικής Διατροφής στο «Ιασώ General».

Από το 2001 εργάστηκε στα μεγαλύτερα Ηealth Fitness Clubs ως Σύμβουλος Διατροφής και Personal Trainer. Έχει διατελέσει Υπεύθυνος του Τμήματος Διατροφής του πολυιατρικού κέντρου Α.Β.Η Medical Group στη Γλυφάδα.

Σήμερα είναι Υπεύθυνος στο Τμήμα Διατροφής της ORTHOBIOTIKI στο Μαρούσι, παρέχοντας συμβουλές διατροφής σε ένα πρότυπο πολυιατρείο πρόληψης και αντιγήρανσης. Παράλληλα διατηρεί το δικό του ιδιωτικό, διαιτολογικό γραφείο στα Νότια Προάστια.

Ο Θαλής Παναγιώτου έχει συμμετάσχει ως εισηγητής σε συνέδρια στον τομέα της Διατροφής και του Fitness, υπήρξε μέλος της ερευνητικής ομάδας στη μελέτη «Συσχετισμός Διατροφής με Kαρδιοαγγειακά νοσήματα» και συνεχίζει να εμπλουτίζει τις γνώσεις του παρακολουθώντας σεμινάρια Διατροφής και Φυσικής Αγωγής στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

O Θαλής Παναγιώτου αρθρογραφεί σε επιστημονικά και μη έντυπα, με σκοπό την παροχή συμβουλών διατροφής και την ανάδειξη μέσα από τα οφέλη μιας ισορροπημένης διατροφής και συστηματικής άσκησης. Άρθρα του μπορείτε να διαβάσετε στο περιοδικό Bike & Sports, στο portal υγείας health4you.gr, στο website sokolatomania.gr καθώς και σε άλλα γνωστά έντυπα στον κλάδο της υγείας και στις προσωπικές του ιστοσελίδες thalispanagiotou.gr καιmypersonaltrainer.gr.

Παναγιώτου Θαλής
Σωρού 3-5
Μαρούσι Αττική 15125
Ελλάδα
Τηλ: 2103230000
Κατ: Διαιτολόγος , Υγιεινή Διατροφή
Email: info@thalispanagiotou.gr
Url: http://www.thalispanagiotou.gr/
Κύλιση προς τα επάνω

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.