Κυ. Μάι 22nd, 2022

Τα καταστήματα SEPHORA έχουν παρουσία σε 29 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο!  Αριθμούν 1614 καταστήματα & corners (μέχρι το τέλος του 02/12) & είναι η Νο 1 αλυσίδα καλλυντικών στην Γαλλία και στις ΗΠΑ, και η 2η στην Ευρώπη.

Στην Ελλάδα υπάρχουν ήδη 35 καταστήματα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ρόδο, Κέρκυρα, Χανιά, Ηράκλειο, Σέρρες, Βόλο, Πάτρα, Χαλκίδα, Τρίκαλα, Αγρίνιο, Καβάλα, Αλεξανδρούπολη, Μύκονο, Βέροια, Ιωάννινα, Ξάνθη. Περισσότερα καταστήματα SEPHORA σύντομα κοντά σας!

SEPHORA σε 5 λέξεις:
Tο μυστικό της επιτυχίας των καταστημάτων SEPHORA που τα καθιστά τόσο μοναδικά παγκοσμίως, συνοψίζεται σε 5 λέξεις :

Εμπειρία, Ελευθερία, Ενημέρωση, Επιλογή, Εξυπηρέτηση.

Στα πιο διάσημα καταστήματα σε Ευρώπη και Αμερική, το περιβάλλον βασίζεται στο “free shopping experience” ώστε να αναδεικνύονται με τον καλύτερο τρόπο τα καλλυντικά. Εξειδικευμένο προσωπικό απαντά σε κάθε σας απορία, χωρίς να καθοδηγεί. Δεν είναι τυχαίο που celebrities σε όλον τον κόσμο επιλέγουν τα Sephora για την προσωπική τους εμπειρία ομορφιάς!

Στα Sephora υπάρχει η μεγαλύτερη δυνατότητα επιλογής. Θα βρείτε όλες τις γνωστές μάρκες καλλυντικών και τα επώνυμα αρώματα, αλλά και τις αγαπημένες σας αποκλειστικές πρωτοποριακές σειρές καλλυντικών που δημιουργούν τις παγκόσμιες τάσεις όπως Make up For Ever, Strivectin και πολλές άλλες. Στα Sephora η μόδα δεν ακολουθείται, δημιουργείται!

Τα SEPHORA έχουν τα δικά τους ομώνυμα καλλυντικά που χάρη στην ποιότητα και την συσκευασία τους θεωρούνται από τα πιο επιτυχημένα σε όλο το κόσμο και κερδίζουν κάθε μέρα όλο και περισσότερες θαυμάστριες στην Ελλάδα! Ονειρεμένες σκιές, αφρόλουτρα που ξεσηκώνουν τις αισθήσεις, κρέμες σώματος που σας ταξιδεύουν και όλα τα ασύλληπτα gadgets και αξεσουάρ που κάνουν την καθημερινή σας ομορφιά ένα ατέλειωτο παιχνίδι!

Αποκλειστικά crackers με ακαταμάχητα δώρα!

Ανακαλύψτε τα μοναδικά μας crackers που κρύβουν ακαταμάχητα δώρα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στα καταστήματα Sephora και online στο https://goo.gl/bwjZPu.

Δημοσιεύτηκε από SEPHORA στις Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2017

 

SEPHORA
Λεωφόρος Κηφισίας 41-45,
Εντός Εμπορικού Κέντρου Avenue,
Μαρούσι, 15123
Ελλάδα
Τηλ: 2106109740
Κατ: Καλλυντικά
Url: https://www.sephora.gr/el/