Δημήτρης Κούβελας: Στα λόγια μου έρχεστε , Αν βαπτίσουμε το ψάρι κρέας… τότε έχουμε τα πάντα, όταν μας βολεύει!

Επειδή ενημερώνομαι για διάφορους ´ειδικούς´, λιγότερο ή και καθόλου, να δίνουν ορισμούς, και να συνεχίζουν να διαδίδουν ότι δεν είμαι προφήτης (κάτι που προφανώς αληθεύει και δεν χρήζει διάψευσης) αντιγράφω από Wikipedia:
Το εμβόλιο είναι βιολογικό παρασκεύασμα που σκοπό έχει να ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ το αμυντικό σύστημα του οργανισμού έναντι συγκεκριμένων παθογόνων μικροοργανισμών, ώστε να ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΑΝΟΣΙΑ. Το εμβόλιο συνήθως περιέχει έναν νεκρό ή αδρανοποιημένο νοσογόνο παράγοντα, ο οποίος είναι υπεύθυνος για μια ασθένεια. Ο παράγοντας αυτός διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού, ώστε να τον αναγνωρίσει ως ξένο, να παραγάγει αντισώματα που θα τον καταστρέψουν και να ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΜΝΗΜΗ για αυτόν, ώστε το ανοσοποιητικό σύστημα να μπορεί αργότερα να τον αναγνωρίσει πιο εύκολα και να καταστρέψει οποιοδήποτε μικροοργανισμό τον περιέχει, εάν ο παθογόνος οργανισμός ξαναμολύνει τον οργανισμό.


Παρατήρηση του Συντάκτη:
Με κεφαλαία έβαλα τα σημεία προσοχής:
1. Ο παράγων (ο ίδιος) ευθαισθητοποιεί το ανοσιακό σύστημα. Δεν επαναπρογραμματίζει κύτταρα να παράξουν άλλον παράγοντα και φυσικά, ο κάθε τύπου παράγων, πρέπει να είναι ΑΔΡΑΝΕΣ Ή ΑΔΡΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟ, όχι βλαπτικό από μόνο του!
2. Αφήνει μνήμη (κατά προτίμηση ελέφαντα και όχι χρυσόψαρου)
Υπάρχουν σήμερα τέτοια τελικώς και νομίμως αδειοδοτημένα προϊόντα (ακόμα και τα υπάρχοντα θα είναι με άδεια, πρώτα ο θεός, το 2023), για την επίμαχο και μοναδική νόσο;
Όχι ή ίσως όχι ακόμα!!!
Στα λόγια μου έρχεστε λοιπόν!!!
Αν βέβαια βαφτίσουμε το αρνί ψάρι και του κάνουμε και μερικές πλαστικές για να εμφανίζει λέπια, τότε έχουμε τα πάντα, όταν μας βολεύει!

Κύλιση προς τα επάνω

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.