Τα παράπονά σας στους Δημάρχους

Δήμαρχοι Βόρειου Τομέα Αθηνών

Πατώντας σε κάθε δήμο παρουσιάζονται οι Δήμαρχοι με τα βιογραφικά τους στοιχεία από τα προσωπικά τους website

Βόρειος Τομέας Αθηνών

Βόρειος Τομέας Αθηνών
Βασίλης Ζορμπάς Αγία Παρασκευή Θεόδωρος Αμπατζόγλου Αμαρουσίου Γιώργος Θωμάκος Κηφισιάς Ερυθραίας Εκάλης Νίκος Μπαμπαλος Ηρακλείου Αττικής Αναστάσιος (Τάσος) Μαυρίδης Λυκόβρυσης Πεύκης Δήμητρα Κεχαγιά Πεντέλης Μελισσίων Ξενοφών Μανιατογιάννης Βριλησσίων Συμεών (Σίμος) Ρούσσος Χαλανδρίου Ηλίας Αποστολόπουλος Παπάγου Χολαργού Δημήτριος Γαλάνης Φιλοθέη Ψυχικό Δέσποινα Θωμαϊδου Νέα Ιωνία Στράτος Σαραούδας Μεταμόρφωση

Βασίλης Ζορμπάς Αγία Παρασκευή

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΖΟΡΜΠΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

ΒΑΣΙΛΗ ΖΟΡΜΠΑ

Οικογενειακή κατάσταση

Ο Δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς έλκει την καταγωγή του από την ορεινή Ναυπακτία προερχόμενος από αγροτοκτηνοτροφική οικογένεια, τόσο από την μεριά του πατέρα του Σπυρίδωνα Ζορμπά όσο και από την μητέρα του Δήμητρα Ζορμπά.
Είναι παντρεμένος με την Μαρία Αποστόλου και έχουν αποκτήσει δύο κορίτσια, τη Δήμητρα-Χαριτίνη, χημικό-βιολόγο, που εργάζεται στην Ολλανδία και την Ελένη, οικονομολόγο, που εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα.

Επαγγελματική διαδρομή

Τον Οκτώβριο του 1974, εισήχθη στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του και της στρατιωτικής του θητείας, έλαβε το 1989 την ειδικότητα του Ιατρού – Πνευμονολόγου στο Νοσοκομείο Ν.Θ.Α. «ΣΩΤΗΡΙΑ».
Από το 1985 έως και το 2010, άσκησε ως ιατρός, ελεύθερο επάγγελμα στον Δήμο της Αγίας Παρασκευής. Στην ίδια χρονική περίοδο ξεκίνησε να εργάζεται ως Πνευμονολόγος στο Ι.Κ.Α. Αγίας Παρασκευής και παράλληλα προσέφερε εθελοντικά τις υπηρεσίες του στα Δημοτικά Ιατρεία του Δήμου. Από το 2014 έως σήμερα είναι Διευθυντής Ιατρός Πνευμονολόγος στο ΠΕ.Δ.Υ. Αγίας Παρασκευής.

Κομματική Δραστηριότητα

Τον Οκτώβριο του 1974 συνυπέγραψε την Ιδρυτική Διακήρυξη της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. με άλλους νέους της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας· όπως τον Κώστα Καραμανλή, την Μαριέττα Γιαννάκου, τον Βασίλη Μιχαλολιάκο, τον Δημήτρη Τσιγκούνη, τον Θρασύβουλο Μαυρομάτη, τον Νίκο Παπαδημάτο και πολλούς άλλους αγαπητούς συναγωνιστές.
Από τον Οκτώβριο του 1974 έως το 1981, εκλεγόταν συνεχώς στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ιατρικής Σχολής Αθηνών. Την ίδια χρονική περίοδο διετέλεσε μέλος τριών Πανσπουδαστικών Συνεδρίων, ενώ για ένα έτος διετέλεσε μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της Ε.Φ.Ε.Ε.
Από το 1975 έως το 1988 διετέλεσε Πρόεδρος της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Χαλανδρίου και ταυτόχρονα Πρόεδρος της Β3 Νομαρχιακής ΟΝΝΕΔ και συνεργάστηκε με όλους τους προέδρους της Κεντρικής ΟΝΝΕΔ· με τον Αναστάση Παπαληγούρα, τον Δημήτρη Τσιγκούνη, τον Βασίλη Μιχαλολιάκο και τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη.
Το 1977 συμμετείχε ως μέλος στο προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην Χαλκιδική και από εκείνη τη χρονιά συμμετέχει σε όλα τα συνέδρια της Νέας Δημοκρατίας.
Το 1982 ο Αείμνηστος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελος Αβέρωφ, τον όρισε ως υπεύθυνο για την δημιουργία των νέων γραφείων της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. στον Νομό Αττικής.
Το 1988 ο Αείμνηστος Επίτιμος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, τον διορίζει μέλος στην ΝΟΜΕΚΕ της Β3 Νέας Δημοκρατίας, όπου παρέμεινε στην θέση αυτή έως το τέλος του 1990.
Για επαγγελματικούς λόγους, από το 1990 μέχρι το 2002 παρέμεινε απλό μέλος της Τοπικής Επιτροπής Ν.Δ. Κοντοπεύκου Αγίας Παρασκευής.

Αυτοδιοικητική δραστηριότητα

Από το 1986 συμμετέχει ενεργά στα αυτοδιοικητικά δρώμενα του Δήμου Αγίας Παρασκευής. Το 2002 διεκδίκησε το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας προκειμένου να είναι υποψήφιος Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής. Συμμετείχε στην συνέχεια στο ψηφοδέλτιο του τότε υποψηφίου Δημάρχου Αντώνη Σιδέρη, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, όπου εκλέχτηκε ως πρωτεύσας σε ψήφους. Ορίστηκε Πρόεδρος των Νομικών Προσώπων, των Δημοτικών Ιατρείων και των ΚΑΠΗ, ενώ ταυτόχρονα διετέλεσε Αντιδήμαρχος της Υπηρεσίας Περιβάλλοντος και Καθαριότητας.
Τον Μάϊο του 2005 υπέβαλε την παραίτησή του από Αντιδήμαρχος του Δήμου Αγίας Παρασκευής και στην συνέχεια ακολούθησα «μοναχική αυτοδιοικητική πορεία».
Τον Οκτώβριο του 2006, ζήτησε την ψήφο των συμπολιτών του ως υποψήφιος Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, όπου εξελέγη ως Δημοτικός Σύμβουλος.
Το 2010 ζήτησε το χρίσμα της παράταξής, η οποία τον τίμησε.
Τον Νοέμβριο του 2010 εκλέγεται Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής με ποσοστό 52,5%. Συγκεκριμένα, στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών έλαβε τον αριθμό των 5.300 ψηφοδελτίων τα οποία αντιστοιχούσαν σε ποσοστό 26,8%. Η θητεία του διήρκησε λιγότερο από τέσσερα χρόνια, ενώ το έργο του χαρακτηρίστηκε ως εξαιρετικά θετικό, τόσο από την τοπική κοινωνία της Αγίας Παρασκευής, όσο και από τους ίδιους τους εργαζόμενους στον δήμο και τα νομικά του πρόσωπα.
Να σημειωθεί ότι το ποσοστό της Νέας Δημοκρατίας το 2010 στην Αγία Παρασκευή ξεπέρασε το 38%.
Στις δημοτικές εκλογές του 2014, στον πρώτο γύρο των εκλογών, έλαβε το ποσοστό του 35%, το οποίο αντιστοιχούσε στον αριθμό των 8.050 ψηφοδελτίων και τελικά στον δεύτερο γύρο έλαβε το ποσοστό του 49,3%. Διαφορά μόλις, 192 ψηφοδελτίων λιγότερων από τον ανθυποψήφιό του.
Αξίζει να τονιστεί το γεγονός, ότι η Νέα Δημοκρατία στις Ευρωεκλογές το 2014, έλαβε στην Αγία Παρασκευή το ποσοστό του 25%, γεγονός που αποδεικνύει πως παρόλο ότι μια πλειάδα στελεχών της Νέας Δημοκρατίας στην Αγία Παρασκευή ήταν υποψήφιοι σε αντίπαλα ψηφοδέλτια (του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και του ΠΑ.ΣΟ.Κ.), τελικά η δημοτική παράταξη «Αγία Παρασκευή η πόλη μας» κατόρθωσε να πετύχει μεγαλύτερο ποσοστό με ταυτόχρονη αύξηση των ψηφοδελτίων κατά 52% από αυτό του 2010. Το μέγεθος της αύξησης του ποσοστού θεωρήθηκε ως πανελλήνιο ρεκόρ για τις δημοτικές εκλογές.
Στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών του 2019 εκλέχτηκε ξανά Δήμαρχος με ποσοστό 55,72% (10990 ψήφους).

Θεόδωρος Αμπατζόγλου Αμαρουσίου

Είμαι παντρεμένος με την Ελένη Τριανταφύλλη και έχουμε μία κόρη.
Κατοικώ και εργάζομαι στο Μαρούσι, όπου διατηρώ φαρμακείο επί 35 έτη.

Η Εκπαίδευσή μου

 • (1974) Γυμνάσιο – Λύκειο Αμαρουσίου
 • (1980) Φαρμακευτική Σχολή Αθήνας όπου εισήχθηκα με υποτροφία
 • (1985) Σχολή Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης Πανεπιστημίου Αθήνας

Η Εμπειρία μου στη Δημόσια Διοίκηση

 • (2013-2015) Διοικητής ΟΑΕΔ με κύριο έργο την κάμψη του ποσοστού ανεργίας (2010-2012) Πρόεδρος Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου
 • (2009-2010) Διοικητής ΙΚΑ
 • (2004-2009) Υποδιοικητής ΙΚΑ με κύριο και εμβληματικό έργο την υλοποίηση της Ασφαλιστικής Μεταρρύθμισης του 2008 ως project manager

Άλλες θέσεις στις οποίες έχω διατελέσει

 • Μέλος του ΔΣ της Εθνικής Τράπεζας
 • Πρόεδρος της ΑΕΔΑΚ Ασφαλιστικών Οργανισμών (Ανώνυμη Εταιρία Διαχείρισης Αμοιβαίων Κεφαλαίων)
 • Πρόεδρος της ΕΔΕΚΤ – ΑΕΠΕΥ (Διαχείριση Επενδυτικών Κεφαλαίων των Ασφαλιστικών Ταμείων και παροχή επενδυτικών υπηρεσιών )
 • Ιδρυτικό Μέλος του European Network of Public Employment Services ( Ευρωπαϊκό Δίκτυο Δημόσιων Υπηρεσιών Απασχολησης)
 • Μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου του ΕΟΦ ( Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων)
 • Εθνικός Αντιπρόσωπος στο Groupement Pharmaceuticals Assosiation (PGEU)
 • Αντιπρόεδρος του ΔΣ του ομίλου ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ και του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής
 • Μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου του ΙΤΑ ( Ινστιτούτο Τοπικής Αυτοδιοίκησης ) της ΚΕΔΕ
 • Εχω λάβει μέρος σε δεκάδες Συνέδρια ως εισηγητής ή εμπειρογνώμονας για θέματα σχετικά με την Κοινωνική Πολιτική, την Απασχόληση, την Ασφάλιση, την Υγεία και έχω δημοσιεύσει σχετικά, πολλά άρθρα και μελέτες.

Γιώργος Θωμάκος Κηφισιάς Ερυθραίας Εκάλης

Γεννήθηκε  το  1967. Είναι  γιος Ταξιάρχου εν αποστρατεία της Πολεμικής Αεροπορίας  και κατάγεται από την Μάνη. Από την πλευρά της μητέρας του κατάγεται από  την Καππαδοκία της Μικράς Ασίας, όπου ο προπάππους του υπήρξε δάσκαλος και ιερέας του Ελληνικού πληθυσμού και εξορίσθηκε από τις τουρκικές αρχές.

Αποφοίτησε από το Πρότυπο Κλασσικό Λύκειο Αναβρύτων και τη Νομική Σχολή Αθηνών. Μάχιμος Δικηγόρος Αθηνών από το 1993, διατηρεί Γραφείο μαζί με την σύζυγο του Δικηγόρο Γεωργία Παπαευθυμίου .  Ως Δικηγόρος βρισκόταν συστηματικά στο πλευρό αδύναμων συμπολιτών μας, ενώ πολλές φορές εκπροσώπησε Συλλόγους και ομάδες πολιτών σε υποθέσεις περιβάλλοντος και ποιότητας ζωής.

Εργάστηκε ως δημοσιογράφος στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο του ANTENNA, στον Ελληνοκυπριακό Ραδιοφωνικό Σταθμό, ενώ συνεργάστηκε με τοπικές εφημερίδες της Κηφισιάς και του Αμαρουσίου.

Ασχολήθηκε ενεργά με τον μαθητικό και φοιτητικό συνδικαλισμό.

Εκλεγόταν  από το 1994 έως το 2010, που αποχώρησε οικειοθελώς, Δημοτικός Σύμβουλος Κηφισιάς  και επί τρεις θητείες υπήρξε ο νεότερος Σύμβουλος.

Διετέλεσε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κηφισιάς,  Αντιδήμαρχος, Πρόεδρος της Ανθοκομικής Έκθεσης, του Αθλητικού Οργανισμού, του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού «Σοφία Γκίκα», της Σχολικής Επιτροπής του 6ου Δημοτικού Σχολείου – Πηνελόπη Δέλτα, Αντιπρόεδρος και μέλος του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Κηφισιάς.

Συμμετείχε στο Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Σωματείου «ΗΡΑΚΛΗΣ  ΚΗΦΙΣΙΑΣ», συνεργάστηκε με το Διεθνές Ίδρυμα Ολυμπιακής και Αθλητικής Παιδείας  και τον  αείμνηστο Πρόεδρο του Αντώνιο Τζήκα. Είναι επίσης  μέλος πολλών συλλόγων της  Κηφισιάς και ενεργό μέλος του Λαϊκού Θεάτρου της Νέας Ερυθραίας.

Το  2004 ορίστηκε από την Κυβέρνηση, στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας Θερμικών Λεωφορείων – Ε.ΘΕ.Λ  (πρώην Ε.Α.Σ.)  και στην συνέχεια εκλέχτηκε Αντιπρόεδρος της.

Το 2014 ίδρυσε τον Ανεξάρτητο Συνδυασμό «ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ- ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ & ΕΚΑΛΗΣ» και στις δημοτικές εκλογές αναδείχθηκε Δήμαρχος.

Ως Δήμαρχος προώθησε ιδιαίτερα την Τοπική Δημοκρατία και καθιέρωσε νέους θεσμούς συμμετοχής των πολιτών.  Επίσης έδωσε έμφαση στην διατήρηση της Παραδοσιακής Φυσιογνωμίας και της Εμπορικότητας της πόλης, στην Προστασία του Περιβάλλοντος και στην προώθηση προγραμμάτων Νεανικής Επιχειρηματικότητας.

Με την σύζυγο του,  έχουν αποκτήσει τον  Θωμά – Γιώργο και την Κλειώ – Γαρυφαλλιά.

Νίκος Μπαμπαλος Ηρακλείου Αττικής

Ο Νίκος Μπάμπαλος γεννήθηκε το 1960 στο Ηράκλειο Αττικής και συνεχίζει έκτοτε να μένει στην πόλη. Φοίτησε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών ενώ από το 1985 ασκεί το επάγγελμα του δικηγόρου.

Με τα κοινά ασχολήθηκε 1990 οπότε και εξελέγη για πρώτη φορά δημοτικός σύμβουλος Ηρακλείου Αττικής. Επανεκλέγεται το 1994, ενώ στις δημοτικές εκλογές του 1998 και, ακολούθως, του 2002 οι πολίτες του Ηρακλείου τον εκλέγουν πρώτο σε σταυρούς δημοτικό σύμβουλο.

Το 2005 ιδρύει την παράταξη Ηράκλειο, Ανθρώπινη Πόλη και το 2006 συμμετέχει για πρώτη φορά στις εκλογές ως υποψήφιος δήμαρχος της πόλης. Εκλέγεται στο δημοτικό συμβούλιο όπου συμμετέχει ως επικεφαλής της παράταξης για τις επόμενες θητείες.

Στις εκλογές του 2014 εκλέγεται για πρώτη φορά δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής ανανεώνοντας την θητεία του στις πρόσφατες εκλογές του καλοκαιριού 2019.

Είναι παντρεμένος με την Ρεγγίνα Καλυμνίου και έχει δύο γιούς, δικηγόροι και αυτοί στο επάγγελμα.

Αναστάσιος (Τάσος) Μαυρίδης Λυκόβρυσης Πεύκης

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (ΤΑΣΟΣ) ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΕΩΣ ΠΕΥΚΗΣ

Γεννήθηκε στην Πεύκη το 1969

Αποφοίτησε από το 1ο Λύκειο Πεύκης, Σπούδασε στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και συνέχισε τις Μεταπτυχιακές του Σπουδές στο Πάντειο Πανεπιστήμιο

Σπουδές

Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών & Πολιτικών Επιστημών (2006-2008)

Μεταπτυχιακό τμήμα Δημόσιας Διοίκησης – κατεύθυνση: Εθνική & Κοινοτική Διοίκηση

Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (1999-2003)

Τμήμα: Διαχείρισης Ανθρωπίνων Πόρων & Διοίκησης

Κατεύθυνση: Οργάνωση – Διοίκηση Δημοσίων Οργανισμών & Υπηρεσιών Επιχειρήσεων

Από 01/09/2014 έως και σήμερα είναι Δήμαρχος του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης .

Το Οκτώβριο του 2019 εκλέχτηκε Γενικός Γραμματέας στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής Π.Ε.Δ.Α. θέση που κατέχει έως και σήμερα, ενώ παράλληλα είναι:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΕΔΑ (2019-2023) -ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΣΠΑ ΤΗΣ ΚΕΔΕ (2019-2023) .

Εργασιακή Εμπειρία

• Επιστημονικός Συνεργάτης στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου (2013 - 2014).

• Σύμβουλος-Εξωτερικός Συνεργάτης στο φροντιστήριο Μ.Ε ΔΥΝΑΜΙΚΟ (2011 - 2013)

• Ειδικός συνεργάτης στην ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ το 2010

• Αναπληρωτής Διοικητής στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο (2008 – 2009

• Τακτικό μέλος του Δ.Σ. στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο (2007 – 2008)

• Εκδότης της τοπικής εφημερίδας «ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ» (κυκλοφορία στους δήμους Κηφισιάς, Αμαρουσίου, Πεύκης, Λυκόβρυσης, Μελισσίων    και Ν. Ερυθραίας)  (2005–2007)

• Δ/νση Ανθρωπίνου Δυναμικού & Διοικητικού στην εταιρία MOTOR OIL ΕΛΛΑΣ (Όμιλος Βαρδινογιάννη) (1984 – 2007)

Δημοτική Δράση

• Εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος Πεύκης με το συνδυασμό Δυναμική Αναγέννηση Πεύκης  στις αναμετρήσεις 1994 (1ος σε ψήφους), 1998 (1ος σε ψήφους),    2002 & 2006 (1ος σε ψήφους) .

• Στις δημοτικές εκλογές του 2010 εκλέγεται και πάλι 1ος  δημοτικός  σύμβουλος Πεύκης με το συνδυασμό Δημιουργική Ενότητα Πολιτών Πεύκης- Λυκόβρυσης .

• Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Πεύκης- Λυκόβρυσης  για την περίοδο 2011-2012

• Εντεταλμένος Σύμβουλος Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης με αρμοδιότητες Κοινωνική Πολιτική, Ευρωπαϊκά Προγράμματα, Διαχείριση Εσόδων, Επικοινωνία και Δημόσιες Σχέσεις για την περίοδο 2013- 2014

• Μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Προστασίας για την Ανάπλαση του Πεντελικού ΣΠΑΠ για την περίοδο 2014 εώς 2019

• Μέλος του Δ.Σ. του συνδέσμου 21 ΟΤΑ Β.Α ΑΤΤΙΚΗΣ   ( ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ) για την περίοδο 2014 εώς σήμερα

• Μέλος του Δ.Σ. του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής Ε.Δ.Σ.Ν.Α. για την περίοδο 2014 έως 2019

• Αντιπρόεδρος της Ε.Ε. του συνδέσμου 21 ΟΤΑ Β.Α. ΑΤΤΙΚΗΣ (ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ) για την περίοδο 2011-2014

• Τακτικό μέλος του Εποπτικού Συμβουλίου της Π.Ε.Δ.ΑΤΤΙΚΗΣ για την περίοδο 2011-2014

• Μέλος της Επιτροπής Κοινωνικής Προστασίας-Αλληλεγγύης και Ισότητας της Π.Ε.Δ.Α.

• Αναπληρωτής Δήμαρχος & Αντιδήμαρχος για την περίοδο 2005-2006

Αρμοδιότητες: Διοικητικό Προσωπικό, Οικονομικά, Πρόεδρος Δημαρχιακής Επιτροπής, Επιτροπής,  ΚΕΠ, Πολιτική Προστασία, Κυκλοφοριακά, Δημοτική Συγκοινωνία, Δημοτική Αστυνομία

• Αντιδήμαρχος για την περίοδο 1998 & 2001

Αρμοδιότητες: Εργατοτεχνικό Προσωπικό, Υπηρεσία Καθαριότητας, Δημοτική Συγκοινωνία, Νεολαία, Ανακύκλωση, Συνεργείο Άμεσης Επέμβασης, Γραφείο Εξυπηρέτησης Δημότη

• Βοηθός Δημάρχου (1995-1998)

Αρμοδιότητες: Νεολαίας , θέματα που αφορούν το Ηλιακό Χωριό, Εργατικές Κατοικίες, Καταστάσεις    Εκτάκτων Αναγκών, Δημοτικής Αστυνομίας και Ολυμπιακού    Γραφείου.

• Πρόεδρος της Δημοτικής επιχείρησης – ΔΕΑΚΑΠ (2003-2004)

• Αντιπρόεδρος του Κ.Ε.Κ. Βορείων Προαστίων «ΚΟΡΑΗΣ» (2001-2006)

• Αντιπρόεδρος της Δημαρχιακής Επιτροπής του Δήμου Πεύκης  (2007-2010)

• Πρόεδρος Μαθητικών Κοινοτήτων,

• Πρόεδρος Κέντρου Νέων Δήμου Πεύκης,

• Συνοικιακός Σύμβουλος (1990-1994)

• Μέλος της Επιτροπής του Εθνικού Σταδίου Πεύκης,

• Μέλος του Προσκοπισμού

• Γενικός Γραμματέας στον Α.Ο. Πεύκης.

Διακρίσεις:

Έχει παρασημοφορηθεί από τον ΒΑΣΙΛΙΑ ΦΑΧΤ της ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ και τον ΒΑΣΙΛΙΑ του ΚΟΥΒΕΙΤ για την συμμετοχή του με την Φ/Γ ΛΗΜΝΟΣ του Π.Ν. στην επιχείρηση «ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ» στον Περσικό Κόλπο.

Για την συνολική προσφορά του στον Προσκοπισμό τιμήθηκε με το «ΠΑΡΑΣΗΜΟ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣΚΟΠΙΣΜΟΥ» από το Σ.Ε.Π.

Δήμητρα Κεχαγιά Πεντέλης Μελισσίων

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1976 και μεγάλωσε στα Μελίσσια Αττικής. Είναι παντρεμένη και μητέρα 2 παιδιών.
Είναι απόφοιτος του Τμήματος Αγρονόμων & Τοπογράφων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (1998) και απόφοιτος της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης – Τμήμα Πολιτικής Προστασίας (2011)
Από το 1998 έως το 2007 εργάστηκε ως ελεύθερη επαγγελματίας Μηχανικός – Μελετήτρια και παράλληλα (1998 – 2005) συνεργάστηκε με μία από τις μεγαλύτερες τεχνικές εταιρίες μελετών στην Ελλάδα. Από το 2011 έως και τα τέλη του 2012 υπηρέτησε στη Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Χωροταξικού Σχεδιασμού της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, με αντικείμενο την περιβαλλοντική αδειοδότηση έργων και μελετών. Έως τα μέσα του 2016 υπηρέτησε στη Δ/νση Επιβατικών Μεταφορών του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων. Από τα μέσα του 2016 επιβλέπουσα μηχανικός μελετών κτηματογράφησης στον φορέα «Ελληνικό Κτηματολόγιο»Δραστηριοποιήθηκε ενεργά στους Συλλόγους Γονέων σχολείων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης (1ο νηπιαγωγείο, 1ο δημοτικό σχολείο Μελισσίων), ως Πρόεδρος και μέλος και έχει διατελέσει Γενική Γραμματέας της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων του Δήμου Πεντέλης τις διετίες 2013-2015 και 2015-2017.

Από το 2006 έως το 2010 διετέλεσε Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Μελισσίων και τη διετία 2009-2010 Αντιδήμαρχος της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου.

Από το 2014 έως τις τελευταίες Δημοτικές Εκλογές διετέλεσε Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Πεντέλης με το συνδυασμό της μείζονος μειοψηφίας ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ στο Δήμο Πεντέλης, αντιπρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και αναπληρωματικό μέλος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πεντέλης.

Εξελέγη επικεφαλής της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ στις 3 Οκτωβρίου 2018 και ηγήθηκε του Συνδυασμού στις εκλογές της 26 Μαΐου/2 Ιουνίου, στις οποίες και εξελέγη Δήμαρχος Πεντέλης.

Από την 1η Σεπτεμβρίου 2019 ανέλαβε Δήμαρχος Πεντέλης.

Ξενοφών Μανιατογιάννης Βριλησσίων

Γεννήθηκε το 1974 στην Αθήνα και από το 1979 κατοικεί στα Βριλήσσια, στην οδό Θερμοπυλών 16α, όπου διαμένει με την οικογένειά του.

Τελείωσε το 1ο Δημοτικό σχολείο Βριλησσίων και το μοναδικό Γυμνάσιο - Λύκειο της περιοχής. Είναι πτυχιούχος Αγρονόμος & Τοπογράφος Μηχανικός του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, με ειδικότητα στις μελέτες συγκοινωνιακών και κυκλοφοριακών έργων και στην περιφερειακή ανάπτυξη.

Από το 1997 έως το 2003 εργάστηκε ως εξωτερικός συνεργάτης σε εταιρίες τοπογραφικών μελετών και μελετών έργων οδοποιίας. Από το 2003 έως 2014 εργάστηκε ως ελεύθερος επαγγελματίας διατηρώντας τεχνικό γραφείο μελετών και τοπογραφικών εφαρμογών στα Βριλήσσια.

Η ενασχόλησή του με τα κοινά ξεκινά στις αρχές της δεκαετίας του 1990 από το φοιτητικό κίνημα και λίγο αργότερα αρχίζει να ασχολείται ενεργά με την αυτοδιοίκηση και τα δημοτικά πράγματα της περιοχής του. Από το 1998 εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος Βριλησσίων, αρχικά με το συνδυασμό «Βριλήσσια Ανθρώπινη Πολιτεία» και στη συνέχεια με το συνδυασμό «Βριλήσσια Δήμος Δημιουργίας.

Την περίοδο 1999-2000 διετέλεσε μέλος της εκτελεστικής επιτροπής του ΣΠΑΠ (Σύνδεσμος προστασίας και ανάπλασης Πεντελικού Όρους). Την περίοδο 1999-2002 διετέλεσε μέλος της δημοτικής επιχείρησης Ανάπτυξης Βριλησσίων (ΔΕΑΒ). Επίσης, την ίδια χρονική περίοδο διετέλεσε πρόεδρος των επιτροπών δημοπρασίας τεχνικών έργων του Δήμου Βριλησσίων.

Από το 2000 έως το 2010 διατέλεσε μέλος και αντιπρόεδρος της Δημαρχιακής επιτροπής του Δήμου Βριλησσίων.

Ιδρυτικό μέλος του συλλόγου Μεσσηνίων Βριλησσίων «η Ελαία», διετέλεσε μέλος της εκτελεστικής επιτροπής του συλλόγου κατά την περίοδο 2007 – 2009.

Το 2010 εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου του νεοϊδρυθέντος, από τον ίδιον πλέον, συνδυασμού «Βριλήσσια Δήμος Δημιουργίας». Στην ίδια εκλογική διαδικασία η δημοτική του παράταξη εκλέγεται στη θέση της μείζονος αντιπολίτευσης μετά τον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών, εκλέγοντας 7 συνολικά δημοτικούς συμβούλους, ενώ αμέσως μετά τις εκλογές μετατρέπεται σε «Κίνηση Δημοτών Βριλήσσια Δήμος Δημιουργίας».

Από το 2011 είναι μέλος του συνδέσμου για τη βιώσιμη ανάπτυξη των Πόλεων (ΣΒΑΠ).

Επίσης από το 2011 είναι μέλος του Ειδικού Διαβαθμικού Συνδέσμου Νομού Αττικής.

Εξελέγη Δήμαρχος Βριλησσίων το Μάιο του 2014.

Από το 2014 μέλος της ΠΕΔΑ (Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής) και αντιπρόεδρος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας ΠΕΔΑ.

Από το 2015 μέλος του ΣΥΠΟΘΑ (Συμβούλιο Πολεοδομικών Θεμάτων και Αμφισβητήσεων) Ανατολικής Αττικής.

Εξελέγη το 2019 μέλος του Δ.Σ του ΔΕΠΑΝ (Δίκτυο Πόλεων για την Ανάπτυξη).

Είναι παντρεμένος με την 'Αννα Αναστασιάδου Κοινωνική Ανθρωπολόγο και έχουν αποκτήσει δυο παιδιά, την Κωνσταντίνα και την Ιωάννα.

Επανεξελέγη Δήμαρχος Βριλησσίων τον Ιούνιο του 2019.

Συμεών (Σίμος) Ρούσσος Χαλανδρίου

Γεννήθηκε το 1965 στην Αθήνα, το 1967 η οικογένεια του εγκαταστάθηκε  στo Χαλάνδρι, το οποίο αποτελεί έως και σήμερα τον μόνιμο τόπο διαμονής του. Κατάγεται από τη Θήβα Βοιωτίας και την Κάρυστο Ευβοίας.

Αποφοίτησε από το Α’ Λύκειο Χαλανδρίου.

Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Διεθνείς Σχέσεις στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών καθώς και Δημοσιογραφία στο τμήμα Επικοινωνίας και  Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάστηκε επί σειρά ετών ως ελεύθερος επαγγελματίας.

Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά. Ο ίδιος, παιδί αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης,  ανέπτυξε έντονη πολιτική δράση από τα μαθητικά του χρόνια, αρχικά ως στέλεχος της ΚΝΕ και του ΚΚΕ από το 1980 έως και το 1989. Από το 1990, ως  ανένταχτος,  διετέλεσε  ενεργό μέλος  πολλών πρωτοβουλιών, δράσεων και επιτροπών πολιτών του  Χαλανδρίου.

Υπήρξε ιδρυτικό μέλος και αντιπρόεδρος του συλλόγου της Τούφας  (1999-2000), ιδρυτικό μέλος της Αυτόνομης Αριστερής Συσπείρωσης και συντάκτης της εφημερίδας «Στάση στο Χαλάνδρι». Το  2006  εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος της  Αντίστασης με τους πολίτες του Χαλανδρίου και συνέβαλε ενεργά στην ανάπτυξη  της  δημόσιας εικόνας  και της πολιτικής δράσης της κίνησης .

Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ) με την παράταξη «Ριζοσπαστική Αυτοδιοίκητη Πρωτοβουλία».

Ηλίας Αποστολόπουλος Παπάγου Χολαργού

Ο Ηλίας Αποστολόπουλος γεννήθηκε το 1976 στο Χολαργό και αποφοίτησε από το 2ο Λύκειο Παπάγου.Είναι πτυχιούχος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Διοίκηση Επιχειρήσεων για Στελέχη με βαθμό άριστα από το ίδιο Πανεπιστήμιο.Ανέπτυξε επιχειρηματική δραστηριότητα από το 1997, ως ιδιοκτήτης της «KOSMOTRAK» μιας επιχείρησης από τις πλέον καταξιωμένες στον τομέα μηχανημάτων τεχνικών έργων και εξειδικευμένων οχημάτων, αντιπροσωπεύοντας κορυφαίες εταιρείες του εξωτερικού.

Από μικρή ηλικία μπολιάστηκε με το πάθος για τα κοινά, κυρίως λόγω του πατέρα του Τάσου Αποστολόπουλου, ενός ανθρώπου που υπηρέτησε την τοπική αυτοδιοίκηση για 25 χρόνια.

Δήμος Παπάγου - Χολαργού

Στις εκλογές του 2006 εξελέγη πρώτη φορά Δημοτικός Σύμβουλος Χολαργού. Διετέλεσε Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου και εν συνεχεία Πρόεδρος του Πνευματικού Πολιτιστικού Κέντρου Χολαργού. Διετέλεσε επίσης μέλος της ΤΕΔΚΝΑ και μέλος των ΔΣ του Πνευματικού Πολιτιστικού Κέντρου Χολαργού, του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού Χολαργού και της Αναπτυξιακής Δημοτικής Επιχείρησης Χολαργού.

Στις εκλογές του 2010 εξελέγη εκ νέου δημοτικός σύμβουλος του νέου διευρυμένου δήμου Παπάγου-Χολαργού. Το 2011 εξελέγη Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παπάγου-Χολαργού και εν συνεχεία Πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Μέριμνας και Προσχολικής Αγωγής Παπάγου-Χολαργού.  Επίσης συμμετείχε στη Γενική Συνέλευση της Π.Ε.Δ.Α.

Στις εκλογές του 2014 εξελέγη Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, επικεφαλής του ανεξάρτητου Δημοτικού Συνδυασμού «Μαζί για την πόλη μας», συγκεντρώνοντας 62% που αποτελεί και το υψηλότερο ποσοστό στην ιστορία του δήμου.

Στις εκλογές του 2019 εξελέγη εκ νέου Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού από τον πρώτο γύρο με ποσοστό 54,5%.

Από το 2013 έως το 2016 διετέλεσε μέλος του ΔΣ της Αττικό Μετρό Α.Ε.

Επίσης είναι μέλος, του Δ.Σ. και της Εκτελεστικής Επιτροπής της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (Κ.Ε.Δ.Ε.), της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (Π.Ε.Δ.Α.), καθώς και μέλος του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού (Σ.Π.Α.Υ.).

Τον Φεβρουάριο του 2020 εκλέχτηκε Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Ι.Τ.Α.).

Διακρίσεις

Κατά τη διάρκεια της πρώτης του θητείας ως δήμαρχος, ο δήμος Παπάγου – Χολαργού τιμήθηκε με το «Ευρωπαϊκό Σήμα Αριστείας στη Χρηστή Διακυβέρνηση» από το Κέντρο Εμπειρογνωμόνων για τη Μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Απέσπασε επίσης το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία «Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση» των Best City Awards, για την υλοποίηση του Προγράμματος Διαχείρισης Βιοαποβλήτων «Waste 2Bio» σε συνεργασία με το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

Για την συνολική αναβάθμιση του Αθλητικού Κέντρου Παπάγου, ο δήμος έλαβε το Ασημένιο Βραβείο στην κατηγορία «Έργα χώρων αναψυχής» στον διαγωνισμό Best City Awards 2018.

Για την εφαρμογή  «Citify Papagou – Holargos Smart City», διακρίθηκε στο 4ο ετήσιο συνέδριο για τις «Έξυπνες Πόλεις» και τους «Ψηφιακούς Πολίτες - Smart Cities – Digital Excellences 2019».

Τέλος, συμμετείχε στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης VERDE- TEC «Greek Green Awards 2019» στις κατηγορίες «Προστατευόμενες περιοχές» και «Ψηφιακές εφαρμογές για έξυπνες πόλεις με ενεργούς πολίτες».

Στην πρώτη κατηγορία βραβεύτηκε για τα έργα και τις δράσεις που έχουν υλοποιηθεί για την προστασία του Υμηττού, ενώ στην κατηγορία «Ψηφιακές εφαρμογές για έξυπνες πόλεις με ενεργούς πολίτες», για μία σειρά εφαρμογών όπως το Citify, το Greencity και το Epolis.

Είναι παντρεμένος με την Ειρήνη Λογοθέτη, με την οποία έχει έναν γιο και μια κόρη.

Είναι μέλος της Αθηναϊκής Λέσχης, Επίτιμος Πρόεδρος της Πνευματικής Εστίας Παπάγου, Επίτιμο μέλος της Λέσχης Lions Ολυμπιάδα, Επίτιμο μέλος της Ηπειρωτικής Εστίας καθώς και μέλος σε αρκετούς άλλους τοπικούς και πανελλήνιους συλλόγους.

Δημήτριος Γαλάνης Φιλοθέη Ψυχικό

Ο Δημήτριος Γαλάνης του Ιωάννου εξελέγη Δήμαρχος σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 605/2019 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών η οποία επικύρωσε τα αποτελέσματα των εκλογών που διεξήχθησαν αρχικά στις 26 Μαίου 2019 και επαναληπτικά στις 02/06/2019.

Κατοικεί στη Φιλοθέη, είναι έγγαμος και πατέρας 4 παιδιών. Ασχολείται με την Τοπική Αυτοδιοίκηση από το 2011 ενώ ως Αντιδήμαρχος Διοίκησης, οργάνωσε με επιτυχία τη διοικητική συνένωση Φιλοθέης, Νέου Ψυχικού και  Παλαιού Ψυχικού σε έναν Δήμο. Σήμερα, έχει ξεκινήσει μια σπουδαία προσπάθεια αυτός ο Δήμος να γίνει ένα αληθινό Προάστιο Πρότυπο.

Σπουδές & Επαγγελματική Εμπειρία

Είναι πτυχιούχος Νομικής με μεταπτυχιακό στο Εμπορικό Δίκαιο από το πανεπιστήμιο Albert Ludwig Universitatea, του Freiburg Γερμανίας. Είναι δικηγόρος Αθηνών από το 1988 και κύριος εταίρος της « ΓΑΛΑΝΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ». Ασχολείται ενεργά με τη δικηγορία και έχει διατελέσει νομικός σύμβουλος σε πολλές ελληνικές επιχειρήσεις, συμβάλλοντας στο να αντιμετωπίσουν δύσκολες καταστάσεις και να αναπτυχθούν υγιώς στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Δέσποινα Θωμαϊδου Νέα Ιωνία

Η Δέσποινα Θωμαΐδου είναι διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός M.Sc ΕΜΠ. Είναι απόφοιτος της σχολής Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης στον Τομέα της Εδαφομηχανικής και των Θεμελιώσεων και στο Νέο Αντισεισμικό Κανονισμό. Είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος (Τ.Ε.Ε.) από το 1991. Επίσης αποφοίτησε από το 1ο Λύκειο και το 1ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας.

Από το 1991 ίδρυσε και διατηρεί Τεχνικό Γραφείο Μελετών – Κατασκευών στη Νέα Ιωνία.

Κατά το παρελθόν διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Κέντρου Βρεφονηπιακής Αγωγής Νέας Ιωνίας, Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών στο Δήμο Νέας Ιωνίας, Αντιπρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Έργων και Ανάπτυξης Νέας Ιωνίας, Αντιδήμαρχος Γεωτεχνικών Υπηρεσιών και Πρασίνου στο Δήμο Νέας Ιωνίας, Δημοτική Σύμβουλος με την παράταξη ΙΩΝΙΑ-ΝΕΑ ΑΠΟΨΗ.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Ιωνία από Μικρασιάτες γονείς και είναι απόφοιτος του ιστορικού 4ου  Δημοτικού Σχολείου Νέας Ιωνίας.

Στράτος Σαραούδας Μεταμόρφωση

Ο Στράτος Σαραούδας γεννήθηκε στη Μεταμόρφωση το 1971, όπου ζει, εργάζεται και δραστηριοποιείται αδιαλείπτως όλα αυτά τα χρόνια. Είναι ο πρώτος από τα τρία παιδιά του Αντώνη και της Βασιλικής Σαραούδα. Αποφοίτησε από το 1ο Λύκειο Μεταμόρφωσης. Συνέχισε στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση, όπου σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε. Μετά την αποφοίτησή του ίδρυσε Τεχνικό Γραφείο και από τότε εργάζεται ως Ελεύθερος Επαγγελματίας. Έχει ιδρύσει δύο εταιρείες, μία μελετητική, που αφορά σε έργα Πολιτικού Μηχανικού και μία Κατασκευαστική. Από το 2000 είναι παντρεμένος με την Αιμιλία Εξάρχου και έχει δύο παιδιά.

Πάντα ενεργός και δραστήριος για τα Δημοτικά τεκταινόμενα της Μεταμόρφωσης, εκλέγεται 1η φορά Δημοτικός Σύμβουλος την περίοδο 1998-2002, με το ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο του εκλιπόντα Τάκη Παπαχρυσάνθου. Κατά τη διάρκεια της τετραετίας, διετέλεσε μέλος της Δημαρχιακής Επιτροπής, χρονικό διάστημα κατά το οποίο ολοκληρώθηκαν σημαντικά έργα του Δήμου, όπως μεταξύ άλλων τα Δημοτικά Ιατρεία, το Κέντρο Φροντίδας Ηλικιωμένων, Παιδικοί Σταθμοί, Αναβάθμιση του εμπορικού κέντρου της πόλης, Διανοίξεις κεντρικών οδικών αρτηριών κ.α

Το 2002 διετέλεσε Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας, συμβάλλοντας με τη δράση και την τεχνογνωσία του σε σημαντικά έργα υποδομής. Το 2010, αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί εκ νέου, όταν εκλέγεται για 2η φορά Δημοτικός Σύμβουλος, με την παράταξη Δ.Ε.Κ., από όπου ανεξαρτητοποιήθηκε το 2011, ωστόσο συνέχισε να προσφέρει ως Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος.

Το 2013 ιδρύει την Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη «Ελπίδα για τη Μεταμόρφωση» με την οποία ώς Επικεφαλής και Υποψήφιος Δήμαρχος Μεταμόρφωσης έλαβε μέρος στις Δημοτικές εκλογές της 18ης Μαίου 2014, καταλαμβάνοντας ποσοστό 16%, γεγονός που κατέταξε την πρωτοεμφανιζόμενη Παράταξη στην 3η θέση, αποσπώντας τα θετικότερα σχόλια τόσο από τους δημότες της πόλης, όσο και από τους λοιπούς συνυποψηφίους.

Πιστός στις Αρχές με τις οποίες γαλουχήθηκε και με υψηλό αίσθημα ευθύνης, συνεχίζει ακούραστα, υπεύθυνα και με ιδιαίτερο ζήλο, να αγωνίζεται με σκοπό να οδηγήσει την Μεταμόρφωση στην νέα εποχή.

Τα παράπονά σας στον Δήμαρχο....

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΖΟΡΜΠΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
Βασίλης Ζορμπάς
Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής
Στείλτε το παράπονό σας
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ
Θεόδωρος Αμπατζόγλου
Δήμαρχος Αμαρουσίου
Στείλτε το παράπονό σας
Ξενοφών Μανιατογιάννης Δήμαρχος Βριλησσίων
Ξενοφών Μανιατογιάννης
Δήμαρχος Βριλησσίων
Στείλτε το παράπονό σας
ΝΙΚΟΣ ΜΠΑΜΠΑΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νίκος Μπάμπαλος
Δήμαρχος Ηρακλείου
Στείλτε το παράπονό σας
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΩΜΑΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ
Γιώργος Θωμάκος
Δήμαρχος Κηφισιάς
Στείλτε το παράπονό σας
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (ΤΑΣΟΣ) ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΕΩΣ ΠΕΥΚΗΣ
Αναστάσιος (Τάσος) Μαυρίδης
Δήμαρχος Λυκόβρυσης Πεύκης
Στείλτε το παράπονό σας
ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΑΡΑΟΥΔΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ
Στράτος Σαραούδας
Δήμαρχος Μεταμορφώσεως
Στείλτε το παράπονό σας
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΘΩΜΑΪΔΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ
Δέσποινα Θωμαϊδου
Δήμαρχος Νέας Ιωνίας
Στείλτε το παράπονό σας
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΑΛΑΝΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΙΛΟΘΕΗΣ ΨΥΧΙΚΟΥ
Δημήτριος Γαλάνης
Δήμαρχος Φιλοθέης Ψυχικού
Στείλτε το παράπονό σας
ΗΛΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ
Ηλίας Αποστολόπουλος
Δήμαρχος Παπάγου Χολαργού
Στείλτε το παράπονό σας
ΙΑΚΩΒΟΣ ΡΟΥΣΣΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
Δήμητρα Κεχαγιά
Δήμαρχος Πεντέλης
Στείλτε το παράπονό σας
ΣΥΜΕΩΝ (ΣΙΜΟΣ) ΡΟΥΣΣΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
Συμεών (Σίμος ) Ρούσσος
Δήμαρχος Χαλανδρίου
Στείλτε το παράπονό σας

Μέσα από αυτή την σελίδα μπορείτε να στείλετε στο Δήμαρχο της πόλης σας τα παράπονά σας .

Οι φόρμες που ακολουθούν είναι συνδεδεμένες με τα emails των γραφείων Δημάρχων κάθε Δήμου 

Ο δικτυακός τόπος NorthLife.gr δεν κρατά κανένα αρχείο από τις ως άνω φόρμες επικοινωνίας 

Κύλιση προς τα επάνω

Σύνδεση

Εγγραφή

Επαναφορά κωδικού

Πληκτρολογήστε το ψευδώνυμο ή την ηλ. διεύθυνσή σας και θα σας αποσταλεί σύνδεσμος να δημιουργήσετε νέο συνθηματικό.