Βασίλης Γιαννακόπουλος : Πρωτοστατήσαμε στην αποκάλυψη του κυκλώματος διαφθοράς

Πρωτοστατήσαμε στην αποκάλυψη του κυκλώματος διαφθοράς.

Δήλωσε με ανάρτηση στα social media ο Αντιπεριφεριάρχης Αττικής με αρμοδιότητα στις Μεταφορές , Βασίλης Γιαννακόπουλος ,σχετικά με το κύκλωμα διαφθοράς στην έκδοση διπλωμάτων οδήγησης που ανακαλύφθηκε και επεσήμανε

Με δική μας πρωτοβουλία ξεκίνησε η έρευνα και με τη δική μας συνδρομή αποκαλύφθηκε το κύκλωμα διαφθοράς στην έκδοση διπλωμάτων οδήγησης.

Επί μήνες υποβοηθούσαμε το έργο των εισαγγελικών και διωκτικών αρχών, διενεργώντας εμπιστευτικά δεκάδες δειγματοληπτικούς ελέγχους και διαβιβάζοντας 240 ύποπτες περιπτώσεις.

Δεν είχαμε άγνοια όπως ορισμένοι βιάστηκαν να μας χρεώσουν…,αλλά οφείλαμε να τηρήσουμε την εμπιστευτικότητα των ερευνών πριν οι προσαγωγές μετατραπούν σε συλλήψεις και υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από την Αστυνομία!!!Η αποκάλυψη του κυκλώματος απέδειξε πως η πλειοψηφία των στελεχών της Υπηρεσίας Μεταφορών της Περιφέρειας Αττικής λειτουργεί με ευσυνειδησία.

Ωστόσο,πολλά πρέπει να γίνουν ακόμα για τον θεσμικό εκσυγχρονισμό του συστήματος έκδοσης διπλωμάτων, όπως -από το 2020 και επανειλημμένα- έχουμε προτείνει στην κεντρική κυβέρνηση. 

Αδιαπραγμάτευτη η δέσμευσή μας για

ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ  σε κάθε φαινόμενο διαφθοράς

Επίορκοι υπάλληλοι και επαγγελματίες δεν έχουν θέση στις Υπηρεσίες της Περιφέρειας.

Facebook
Twitter
Κύλιση προς τα επάνω

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.